Aktiviteter

Arkivernes Hjul 2017

Den 28. oktober udkom anden årbog i rækken af “Arkivernes Hjul 2017”, den udgives af Paraplyen – Lokalhistoriske Foreninger og Arkiver i Kalundborg kommune.

Der er i år, kommet et h foran jul og som I ser, har Røsnæs Fyr, Kalundborg Kirke og Løve Mølle erstattet nisserne, dette er i håb om, at årbogen bedre kan sælges hele året. Hjulet på forsiden med arkivernes navne i egerne symbolisere historiens hjul, der til stadighed drejer rundt.

Årbogen indeholder artikler om blandt andet: Vinde Helsinge Fri- og Efterskole, En Kærbydreng på Middelhavstog, Fra færgehavn til industrihavn, Bygmesteren fra Høng, En Snertinge-dyrlæges strøtanker, Det Maritime Aktivitetshus på Røsnæs, Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked, Loch Ness’ Venner, Dødsklokkernes dystre klemt, Grevindestien, Strandhotel Røsnæs, L. Wittrock Isenkram Høng, Fra grusgrav til naturperle, De 100 huse, Brammingnisser og julestemning, Dyrehøjgård, Kalundborg L’hombreklub af 1863, En mand og hans kulturdrømme, Masser af liv og forandring blandt de døde, Quisisana, Det skete for 100 år siden, Karoline Graves og Hjulspind – om det der har rørt sig i Kalundborg kommune i årets løb.

Årbogen der er på 120 sider kan købes på alle lokalarkiverne.

Bogen er god gaveidé til den forestående jul, og kommende mærkedage i familien og hos bekendte.

Vi håber, at Arkivernes Hjul bliver et samleobjekt – til orientering er det stadig muligt, at erhverve ”Arkivenes Jul 2016” på lokalarkiverne.

Pris pr. bog 100 kr.

__________________________________

 

Arkivet sælger bøger

Foreningens 40-års jubilæumsbog
på 208 sider, pris kun 125 kr.

Årbogen Arkivernes Hjul 2017
Paraplyen, De Lokalhistoriske Foreninger og Arkiver
i Kalundborg Kommune har udgivet anden årgang af årbogen
på 120 sider, pris kun 100 kr.

Arkivernes Jul 2016 kan stadig købes på lokalarkiverne

Udklip bog